A logisztikai megoldás

Jogi nyilatkozat

A jelen webhely tartalmát a lehető leggondosabban állítottuk össze. A webhely azonban kizárólag tájékoztató jelleggel működik. A Silver Forest Logisticsystem Kft. nem garantálja a webhely tartalmának helyességét, naprakészségét és teljességét, sem a webhely megszakítás- és hibamentes működését.

A jelen webhelyen keresztül megadott személyes adatok, például név, cím és e-mail cím használata az alábbiak szerint történik:

A webhely egyes részein személyes adatokat kérünk Öntől. Ezeket az adatokat a webhelyen ismertetett célokra használjuk fel. Ilyen célok lehetnek például:
  • Az Ön kérdéseinek megválaszolása: Ha Ön a nekünk címzett kérdéseivel együtt (pl. cégünkre, annak termékeire, szolgáltatásaira vagy ezek minőségére és elérhetőségére vonatkozóan) küld nekünk személyes információt, ezeket az adatokat az Ön kérdésének megválaszolására használjuk fel.
  • Árajánlat küldése: Az árajánlat kérésekor megadott személyes adatait felhasználhatjuk az adott árajánlatkérés teljesítésére.
  • Szerződés/rendelés teljesítése: Valamely szolgáltatásunk megrendelésekor megadott személyes adatait felhasználhatjuk az adott rendelés teljesítésére. Előfordulhat, hogy az adatokat harmadik féllel, például alvállalkozónkkal is meg kell osztanunk ahhoz, hogy rendelését teljesíteni tudjuk.
  • Jövőbeni direkt marketing: Amennyiben Ön kiválasztja azt a lehetőséget, hogy szeretne e-mailben és/vagy SMS-ben tájékoztatást és/vagy ajánlatokat kapni, időnként ilyen módokon ismertetjük Önnel azokat a szolgáltatásainkat, amelyek véleményünk szerint számot tarthatnak az Ön érdeklődésére.

Ha bármilyen kérdése vagy panasza lenne webhelyünkkel kapcsolatban, forduljon hozzánk az alábbi címen: Silver Forest Logisticsystem Kft. (1225 Budapest, Bányalég u. 60. ) vagy
uzletfejlesztes@sfl.hu.