A logisztikai megoldás

MinőségpolitikaA Silver Forest Logisticsystem Kft. célkitűzése, hogy kiemelkedő minőségű szolgáltatást nyújtson partnereinek. Minőségpolitikánkat a megbízói igények és elvárások felmérésével határoztuk meg, és állandóan figyelve vevőink jelzéseire, további intézkedéseket vezetünk be ügyfeleink elégedettségének növelésére. Cégünk folyamatos fejlődését - a biztonságot, megvalósíthatóságot előtérbe helyező üzleti döntéseken túl - a szerződéseinkben vállalt feladatok maradéktalan megoldására való törekvés teszi lehetővé.Munkavégzésünk során kiemelt figyelmet szentelünk környezetünk védelmére, a folyamatosan változó jogi és egyéb követelményeknek való megfelelésre és munkatársaink mentális és szakmai felkészítésére, hiszen kitűzött céljaink elérésére csak jól képzett, innovatív megoldásokra képes munkatársainkkal és vezetőinkkel együtt lehetünk képesek.

A jelen piaci helyzetet úgy ítéljük meg, hogy az informatikai eszközök és rendszerek megléte jelenthet versenyelőnyt cégünk számára, így jelentős beruházásokat végzünk ezek fejlesztése érdekében, ezzel is emelve szolgáltatásaink színvonalát. Törekvésünk a folyamatok kontrollálása, a hibázási lehetőségek kiszűrése és minimalizálása korszerű informatikai megoldásokkal. Vállalatirányítási rendszerünk lekérdezések széles választékával áll partnereink és önmagunk rendelkezésére, lehetővé téve ezáltal mind a kereskedelmi, mind a szolgáltatási tevékenység mérését, eredményességének kimutatását.

Integrált vállalatirányítási rendszerünk hatékony működtetése teszi lehetővé, hogy vállaljuk a felelősséget szolgáltatásaink színvonaláért.

Tanúsítványaink:
MSZ EN ISO 9001:2009